Ojojoj, vilken superfin design Hasan fick till här på bloggen!! Den skriker ganska mycket mig, eller vad tycker ni?? Hihi. Det borde iallafall ni tycka som har sett mitt rum hemma hos mamma och pappa.... Det var rosa och vitt och rosa och vitt! Tjejig? Jag? Hehe.

Jao, när somnade jag igår då... För satt jag uppe ett tag tills Hasan hade ordnat till den här fina designen för att se hur den blev! Sen gick jag och la mig och kollade på några avsnitt av "Andra avenyn" (Jag veeet! Skämmes ta mig fan!)

Sen vid två somnade jag..... och vaknade en timma senare av vissa ljud! Och det var inte ljud av musik, folk som gick i trapporna eller folk som pratade högt. Nej nej! Det var andra ljud...såna ljud man INTE vill höra från sina grannar som man möter i trappuppgången, om ni förstår hur jag menar!

Kunde verkligen inte somna om! När klockan var halv fyra så kom Christian hem och tio minuter senare blev det tyst på grannarna. Låg och pratade lite innan båda två stenslocknade. Och så ringde larmet halv nio imorse. Tror ni jag orkade gå upp?! Nepp!

Fick allt snooza till klockan tio. Hihi. Så nu är jag nyduschad och fräsch! Ska in och fixa håret och känner för att sminka mig lite extra fint idag..varför känner man så ibland och ibland vill man dra på sig solglasögon a´la Nicole Richie för att inte synas.

Återkommer under dagen! Ååå, älskar verkligen min "nya" blogg! Hihi.

Take Care!

4 kommentarer:

Admin sa...

Varsågod :) Kul att du gillade den. If you want something more just let me know. ;)

Anonym sa...

Å vad fin den blev :) riktigt härlig design:) han är duktig den där hassan:) händer i helgen då? fest på fredag kanske:D
veromicagerding.blogg.se
pusspuss

Petra sa...

Mycket fin design!!! ;)

Emma sa...

Va fin din blogg blev Mathilda!!! :) Kram E