Jaa, nu har dom gamla stötarna samlats igen med sina små kaffetermosar och totat ihop en massa saker som dom kan klaga på! Sen printar dom ut detta på ett papper som dom slänger ut till oss som bor i huset!
"Störande fester förekommer alltför ofta i våran förening" står det bland annat. Störande?!?! Vi har bott här i över två år och aldrig nånsin upplevt en störande fest!
Visst fine! Man hör lite basljud, folk som pratar på balkongerna (på våren och sommaren) och när dom går i trapporna. Vem fan kan störa sig på det?? "Dom som ska upp tidigt och jobba! Det finns faktiskt dom som jobbar på helgerna!"

Nähä?! Gör det?! Tro mig, både jag och Christian har jobb där det inkluderar att jobba på helgerna, men att våra grannar har fest till halv tolv på kvällen för att sedan stänga av helt och gå till Stadt, det får man stå ut med! Och att höra lite ljud är inte störande utan helt normalt.
Tål man inte att höra ljud så ska man inte bo i stan. Och man ska verkligen inte bo i ett hus där det bor 90% ungdomar. Eller iallafall folk som är under 30.

Jag kan också förstå om folk skulle ha förfester till halv tolv och sen komma tillbaka vid halv tre på natten och ha efterfest. Då tycker jag att det har gått för långt. Men fester måste man få ha!
Och dessutom så ändrar dom här gammeltackorna sig för varje styrelsemöte! Det var inte längesen som det stod att det skulle vara tyst klockan 23.00 och nu har dom ändrat sig till 22.00

Störs du utav att folk festar och har roligare än du har fram till 23.30 - 00.00 så har du tre alternativ enligt mig:
  1. Flytta ut på landet! Jag har bott på landet i 16 år och garanterar fullständig tystnad förutom fågelsång, men den kan du inte göra mycket åt!
  2. Gå och lägg dig klockan nio som du verkar göra och stoppa öronproppar i öronen och ta alternativt ett par hörselkåpor över så är du räddad!
  3. Gå till lägenheten som har fest, knacka på och fråga om du kan joina festen!!!

Upprörda tankar är slut!

Nu ska jag se om det finns nån trevlig film att kolla på och hoppas att min diklofenak och alvedon gör verkan mot nacken!

Take Care!

3 kommentarer:

Dennis sa...

Hahahaha
du e rolig du, men så funkar det på de flesta ställena som jag känner till men finns självfallet undantag.
Men ett tips e att börja gå med på styrelsemötena så kan du iaf göra din röst hörd, kan dock inte garantera att det funkar men då har du/ni gjort vad som kan göras. Men är ni så många unga människor som du säger så gå gemensamt dit för då kan det bli som så att det är de äldre som vill ge sig av vem vet?

//Dennis

Jos sa...

Gaaaaaaaaah! fy faaaan vad störande! jag har lust att strypa dom gamlingarna! så jävla jobbigt är det inte om någon har fest, håller med dig, dom ska fan inte bo i lägenhet! Jos

EMMA sa...

HAHA! Mathildaaa, du är ju för skön! Men du har helt rätt :D