Näe, det här var inget roligt alls. Oavsett alla er opera-hatare därute (förstår mig inte på er dock!) som inte tyckte om Malenas låt så var den INTE så dålig så att den inte ska få en enda åtta, tia eller tolva!
Det måste vara nåt med Sverige som land som andra länder inte tycker om. För det här är fjärde året som vi kommer fruktansvärt taskigt till. Och vi skickar inte så dåliga låtar!

Tycker iofs att Norges låt är väldigt söt och bra! Men hade hellre sett Turkiet få alla röster! Hon är ju fantastisk den tjejen!! Go Turkiet och Düm Tek Tek!

Kan väl hoppas på en tolva från Norge då iallafall....Kom igen nu!!........ Nu ska vi se.... Snälla folkdräktsgubbe!...... Ge oss ge oss ge oss!!..... Näe! Inte sant.....fyra poäng!! Jag hatar hela norden just nu!

Jeje, Malena! Du är vinnaren i Sverige iallafall! Och ingen kan mäta sig med din fantastiska röst! Och Fredrik, låten är helt underbar! Kärlek till er!<3>

1 kommentarer:

Admin sa...

Nä, det är sant, det var inte rättvist (inte oväntat, men verkligen inte rättvist). Det fanns allt många skräplåtar som var så mycket sämre... "Balkan girls", nån?

Men man kan ju se det så här; nu slipper vi ju ordna hela kalaset och sparar således vääääldigt mycket pengar. Och jag tycker Norges låt var bra.

Och idag är det ju 17:de maj till råga på allt! Grattis Norge! =)