Sicken rysarmatch det var igår då! Eller, rysare och rysare... men det blev iallafall inget mål förrän i slutminuterna. 1-0 slutade det till Rackeby tack vare Simon! Tre friska poäng till Rackeby och serieledare återigen! Nice!

Älskar att se Christian på planen! Han har sin "hockeytaktik" som knäcker dom flesta som springer in i honom. Hihi. Det är min kille det!<3 Han fick tydligen bollen i magen under matchen för på höger sida nedanför revbenen så har han ett fint fotbollsavtryck! Haha!

Vad händer ikväll då?? Vet inte riktigt än... Får se när Christian kommer hem om han har pratat med några. Är ju sugen på att festa men allt folk verkar vara off. Utom Petra och co. som ska på inflyttningsfest då!

Igår efter fotbollen kom Niklas och Linda hem till oss och vi åt pizza och kollade på "Zack and Miri makes a porno" Tredje gången Niklas ser den, andra gången jag och Christian ser den och första gången Linda ser den. Sååå underbart rolig! Älskar den!! Och den här gången höll sig Christian och Linda vakna! Ovanligt! Hehe. Jag och Niklas är dom äkta filmtittarna! Våra hälfter är sömntutor!

Nu kom Christian hem och jag ska mysa lite med honom tänkte jag!

Take Care!

1 kommentarer:

Jos sa...

jaa skit irriterande! men den anonyme hade visserligen inte skrivit något taskigt men, hoppas det blir lite fest för er så kanske vi ses ute ikväll! ;)