Här är tvättanten i full gång! Ska snart gå ner och plocka ur den första maskinen med vit tvätt. Får passa på när man har huset för sig självt. Hihi.
Idag har min kära syster haft sin bröllopsfest! Ååå, hoppas ni hade roligt! Hade gärna velat vara där. Kan tänka mig att du, Josefine, var så fin i din vita, underbara klänning! Ska bli roligt att få se bilderna och filmen när mor och far kommer hem. Vilket dom gör på tisdag.

Imorrn är Christian ledig. Vi ska kolla på en lägenhet på eftermiddagen. Har inga höga förhoppningar, men vi ska kanske köra med en ny taktik den här gången. Hihi. Får se! Vi behöver iallafall en ny lägenhet. Vi, till skillnad från många andra, BEHÖVER en ny lägenhet!

Vi får inte plats längre. Vi har ett kök som vi inte kan vara i båda samtidigt för det är för litet, vi delar på två små garderober, badrummet är också i miniatyr och vi får helt enkelt inte plats! Det är också surt att inte ha ett separat sovrum.
Nä, en etta omgjorde till en två funkar inte för två personer i längden. Vi behöver större! Så är det bara. Så det här är inget vi bara kommit på, utan nåt vi faktiskt behöver göra.

Så, nu har jag fått gnälla lite om mina I-landsproblem! Hehe.

Nää, dags att ta tag i tvätten!!

Take Care!

0 kommentarer: