Sorry för kass uppdatering!! Men nu sitter jag här och printar lite! Kom nyssens hem från skolan och då gick Christian iväg till jobbet! Trist! Men hann iallafall pussa på grabben lite grann. Mysmys!
Haft psykiatri/socialpsykiatri heeela dagen. Segt, men det går! Var övertrött det sista så vi skrattade åt det mesta kändes det som! Hehe!

I lördags hade vi lite fest! Kollade på matchen mellan Sverige och Portugallien. Bra match, synd bara att dom inte lyckades trycka dit ett mål! Bort med Henke och in med Zlatan!

Sen var det ju Earth Hour också! Släckte alla lampor, stängde av tvn och musiken! Men då hördes det protester, så jag fick sätta på musiken igen! Annars var det mörkt och mysigt! Lite rolig grej, kan man inte göra nåt sånt varje helg? Det var myysigt ju!

Sen var det Stadt som gällde. Jag ramlade nerför en hög tröskel och slog i båda knäna. Har fortfarande ont men inga blåmärken eller nåt. Knepish! Men vi hade kul iallafall! Träffade på Stina och Madde! Trevligt!

Sen var söndagen lugn och harmonisk. Hände ingenting alls. Igår var det skola som gällde och samma idag. Imorrn blir det psykologi och på torsdag redovisning och sen börjar PÅSKLOVET för våran del!!!!!!!! GÖÖÖÖTTT!!!!!

Fick även reda på vad jag får tillbaka från skatten; 7 600! Ska äntligen köpa en netbook och resten ska användas till en utlandsresa i augusti/september! Sweeet!

Nu ska jag dricka lite hallonjuice och sen städa lite!

Take Care!

3 kommentarer:

Anonym sa...

fan vad fusk as mkt pengar ju:) du har fått en award hos mej:)
www.veronicagerding.blogg.se

Josefine sa...

hörde att ni också hade fått klagomål? :S

Terese sa...

Sweet med pengar tillbaka! Och vad är en netbook? Saknar dig ska du veta.... :( puss