Jao, då blev det 3-3 för Rackeby mot Trässberg då! Helt okej änna! Men fyyy vad kallt det var det sista. Mina små fossingar frös i sina tygskor! Ojojoj vad vi skrattade!! Pratade minnen från Polen och att Frida gick hem med Gunilla igår! Haha! Kul hade vi iallafall!!

Igår var det utgång! Förfest hos oss. Körde kortleksleken och Våghals! Det är ju tradition! haha, söp Petra halvvägs under bordet! Tillräckligt mycket för att hon skulle lämna sin drink innan vi gick! Moahaha, jaa Petra, det är faktiskt en stor grej när det gäller dig! Haha, du är bäst gumman!<3

Sen drog vi till Stadt och dansade loss!! Träffade broder Tuck och lite släktingar! Kulkul! Dansade till den här braiga Lasse Berghagen-låten...eee...ööö..."..han tog av sig sin kavaj och sparka' av sig båda skorna" Aaa, ni förstår vilken! Jonas tog verkligen av sig skorna och viftade med! Hahaha, skrattade ihjäl mig!

Sov läänge idag! Till klockan tolv...hehe, mamma ringde och väckte oss. Men skönt att få sova! Låg och myste läänge i sängen! Mmm, det är det bästa som finns! Du och jag, älskling!! Det finns inget finare än det vi har! Äskar dig!<3

Imorrn kan det hända att vi drar till Överby. Jag, Christian och mamma är lediga allihop! Dock var mamma lite sjuker av sig, men förhoppningsvis är det lite bättre nu... Vore kul att komma iväg lite!

Återkommer!!

Take Care!

0 kommentarer: