Härlig solig dag idag! Synd att man inte varit ett steg utanför dörren då tyvärr... Hehe, har kikat på vädret inifrån istället! Gött det med!
Har tillbringat dagen hos mor och far! Jossan och Aylin kom förbi också så det har varit full fart kan man säga! Tror mina knän snart kollapsar om jag fortsätter krypa omkring på golvet i den här stilen! Hihi. Men vad gör man inte för underbaraste godingen?!<3

Skulle vara trevligt att gå på bio ikväll. Mitt biosug bara ökar för varje dag! Men dom dagarna som Christian slutar tidigt så är det fotbollsträning... Så det är bara att gilla läget och stilla sig till nån dag då han är lös och ledig!

Läste just Emilias blogg där hon hade skrivit om politik. Kan inte annat än att hålla med henne! Det är förbannat ledsamt. Och det trökigaste är att vart man än kollar, i tidningen, på nätet, på tv:n så är det debatter och uttalanden ÖVERALLT!

Velar folk verkligen så mycket fram och tillbaka så partierna måste tjöta dygnet runt?! Tydligen är det så. Ska bli skönt nästa vecka när det är över. Oavsett vilken regering som sätter sig bakom ratten, så att säga. (Blått blått blått blått blått blått!!!!)

Hepp, ska ta och ringa hjärtat och se vad han gör!

Take Care!

0 kommentarer: