Sitter i halvmörkret här och smaskar på en bit toblerone! Yammie! Såg nyss att den tredje av våra fyra lampor i taket slocknat... Suck. Bara en liten ensam stackare som fortfarande bringar ljus i vardagsrummet. Inte vet jag vart Christian har lagt dom nya lamporna heller, så det får vara lite dunkelt tills han slutar!

Igår hade vi en liten mini-introduktion på jobbet! Fick först gå på en föreläsning på De La Gardie om det salutugena arbetssättet. Intressant, men gubben som föreläste var lite småledsam. Sen fick vi åka och äta mat på Strand innan vi åkte till Skogsgläntan; vårat fina nybyggda äldreboende! Där fick vi en liten miniföreläsning igen av samma grabb som redan föreläst. Vi lyssnade, gick runt och kikade på stället, fikade, lyssnade igen och sen var det klart!

Det kommer helt klart bli Lidköpings bästa äldreboende! Och tjejerna jag kommer jobba med verkar supergulliga allihop, så det här kommer bli jättebra! Längtar till den 4e oktober då den riktiga introduktionen börjar!

Imorrn bär det iväg till Överby för shopping! Ska bli trevligt! Kassan är dessvärre ganska tom så för min del får det bli fönstershopping. Men jag älskar att hitta kläder till andra, så jag kan lätt åka med utan att shoppa nånting!

På lördag är det b-lagsmatch som gäller! Lite butter över att Christian får börja på bänken på söndag dock... Fattar inte varför. Vill man vinna ska man väl spela med bästa laget eller?? Lite lost där måste jag säga!

På lördag kväll blir det ju fest också såklart! Petra ska stå för förfesten och det slår ju aldrig fel! Ska bli väldigt roligt!

Hepp, nu får jag ta och dra några tag med dammsugaren innan Christian kommer hem!

Take Care!

0 kommentarer: