Hemma igen då! Var i skolan och hade lektion i Människan socialt och kulturellt. Hade diskussioner om fördomar och skillnaden på våran kultur i Sverige och i andra länder. Hehe, var samma personer som pratade hela tiden. Gött att bara kunna sitta och lyssna. Gick rätt fort idag som tur var....!

Nu sitter jag här och ska snart ta tag i städandet efter lördagens fest. Igår vaknade vi ju inte förrän halv ett och sen åkte vi hem till mamma och pappa för födelsedagsfirande. Pappa fick en GPS av oss. Nu har han nåt att pyssla med och så kan han åka runt i Europa och hitta hur bra som helst! Hihi.

Fick smarrig mat i form av italienska köttbullar och spagetti. Yammi! Sen blev det schwarzwaldtårta till efterätt. Gött som stryk var det!

Iallafall så tackar jag Gud för plastglas alltså! Man slänger bara alla burkar och flaskor i en påse och glasen i en annan. Sen är allt klart! Ska dra några drag med dammsugaren också. Det ligger chips och Polly lite överallt här.

En annan sak som jag blir mycket fundersam över är hur det kan gå åt så mycket toapapper på en enda fest?? Två och en halv rulle tog slut i lördags. Inte för att det gör något alltså, men det är intressant. Hur mycket toapapper använder man egentligen! Hihi, jaa sug på den en stund ni!

Vill ni förresten se lite fina bilder från festen så har Veronica lagt ut några vackra på sin blogg www.veronicagerding.blogg.se In och kika!

Dags för disk och damm!

Återkommer!

Take Care!

1 kommentarer:

Anonym sa...

hehe shit vad toa papper då :) tack för en rolig kväll gumms:D
puss på dej
www.veronicagerding.blogg.se