Tack Madde (syster Mengele) för en jätterolig fest igår! Vad roligt vi hade!
Lite småkyligt var det att traska omkring i magdanskläderna men man blev inte svettig när man dansade iallafall och det är ju ett stort plus!
Britney Spears nya låt "Womanizer" spelades otaliga gånger igår! Så jälva bra låt! Självklart fixade Stina in oss på Stadt också! Hehe, som jag sa till Christian "Det är typ flera personer här inne som bara står och glor!" Och det är kanske inte så konstigt.... Här kommer Batman, magdansare, en medeltidsmunk, en flicka direkt från Moulin Rouge, två pirater och en sjuksköterska.....Konstigt att folk kollar!!! Haha!

Men kul hade vi iallafall! Vi ägde scenen kan man säga. Det var skönt att få skjuts hem sen också. Det ösregnade och blåste storm när vi skulle gå och med våra uppslitsade kjolar och bara fötter så var det inget promenadväder direkt!

Idag vaknade jag och Christian halv ett, men sen kom vi på att man skulle dra tillbaka klockan också så klockan blev halv tolv. Vad bra! Då kunde vi sova en timma till! Hihi.

Sen upp och på med paltorna och traska iväg till den gula skylten! Det satt fint! En QP och till efterrätt en McFlurry! Yammie! Sen att det regnade när vi gick hem är en annan femma! Haha.
Det var skönt att komma ut iallafall. Har inte varit nåt bakfull idag. Ska hålla mig till X-cider hädanefter också!

Imorrn är första dagen på lovet! Ska träffa Petra och skvallra lite! Hihihihihihiiiiiiiiiii! Du är då full av överaskningar, gumman! Det ska iallafall bli roligt!
Nu ska jag kolla på Lilla Jönssonligan - Cornflakeskuppen. Jepp, moget värre! Men jag tycker att Vanheden (spelas av Jonatan Flumeé) är så himla söt med sina STORA framtänder! HIhihi. Och så är filmen så charmig med sin 50-talsstil! Gulligt!

Take Care!

0 kommentarer: