Att bli upprörd under en fotbollsmatch hör ju oftast till tycker jag. Alltid är det ju nåt som är fel; domaren suger, motståndarna gör asfula efterslängar eller så är motståndarpubliken uppkäftiga på kanten. Ni förstår hur jag menar, huh?? Hehe.

Men igår tog domaren priset! Rackeby mötte Tråvad på bortaplan. Jag vet inte hur många minuter som gick innan domaren vinkade till sig bägge lagkaptenerna och sa att båda lagen skulle sluta tjata på plan. Rackebys lagkapten (min bror, by the way! Skriv upp! hehe) sa att då fick fan domaren se till att blåsa också när dom springer in i en närkamp med dobbarna före, nån kommer snart bli skadad! Då säger denna helvetes-domare: "Något sådan har aldrig förekommit!" Nähää, okej! Det var ju inte så att han precis blåst av en Tråvadspelare för det några minuter innan eller?!?!?

Och det var inte den enda idiotiska situationen! Rackeby fick till ett finfint skott som gick rätt in i mål! Ca en meter in i mål får en Tråvadspelare ett frispel och slår ut bollen med handen! Klockren utvisning, såklart! Men i det läget skulle domaren också dömt detta som mål, men vad gör han?! Blåser STRAFF!?!? What?! Som tur är satte dom ju straffen, men snacka om jävligt feldömt!

Efter detta verkade det som om domaren ville gottgöra Tråvad och blåste frisparkarna såhär: 10 till Tråvad - 1 till Rackeby, 10 till Tråvad - 1 till Rackeby osv. Rackeby behövde fan bara peta på dom så blåste det lilla aset!

Jag hoppas verkligen att dom lägger in en protest på det här för det var skamligt! Kändes gött att få säga domar-as en halv meter bakom ryggen på honom efteråt. Kändes braaaa!

Jeje, det är bara att vinna på onsdag! För fan vad bra Rackeby är!! Go grabbs!!

Take Care!

1 kommentarer:

malin sa...

ack så mycket! blev rätt nöjd faktiskt! =) kram