Tog en sväng förut till lägenheten för att kika på garderoben. Hade inte sett den IRL (som wow-Jocke skulle ha sagt) så var allt lite nyfikon! Sååå jävla snyggt! Och den kommer passa perfekt ihop med sänggaveln vi ska ha också.

Jaa, det är sant! Vi ska köpa en större säng! Hör och häpna! Inte för att det behövs för våran skull. När vi har somnat så får det plats ytterligare en person bredvid oss och då har vi en 120-säng! Haha. Fatta hur nära vi ligger varandra! mmmm, mysigt! Så det får inte bli en alltför stor säng. Men 160 blir det iallafall. Ser också något "vuxnare" ut eller hur man ska säga.

Christian ringde nyss. Dom hade fått in "Män som hatar kvinnor" på Statoil idag, så den skulle han köpa och så ska vi se på den! Mysrys!! Se på film med pojkvännen är änna det mysigaste jag vet! Det för tankarna tillbaka till när man var ihop i början och inte såg särskilt mycket på filmen utan ägnade sig åt andra saker! hihi.

Har haft världens mest störda mobil idag också. Har fått en massa sms som jag redan har fått. Alltså som är gamla. Och så har den stängt av sig och hållit på. Nu har jag haft den avstängd ett tag så får vi se om den skärper sig! Grrr på den!

Näpp dags att vässa ögonen för att kika på en mycket mycket bra film!

Take Care!

0 kommentarer: