Fy attans vad trött jag är!! Är sådär dödligt trött så om jag skulle lägga mig ner här på mina sköna divan så skulle jag stensomna! Vilket inte får hända just nu.

Väntar på att Christian ska komma hem från träningen! Då blir det filmtime! Dock inte den som var tänkt från början, den var tydligen för ny eller nåt. Men Niklas skulle försöka få ner nån annan så det blir nog bra!

Igår kollade vi på "Percy Jackson och åskviggen". Riktigt bra film!! Den kan dom gärna göra fler filmer på tycker jag! Kände så väl igen tjejen som var med men kan inte placera henne. Men har en svag känsla av att hon varit med i Våra bästa år... hmmm, får suga på den ett tag till!

Jag och Stina var och såg "Alice i underlandet" på bio också. Sicken söt film!! Kanske inte den bästa av dom bästa, men så vacker och man blev glad av den. Johnny Depp måste ju vara världens bästa skådespelare! Han kan ju för bövelen spela allt! Dock påminde han en del om Jack Sparrow i den här filmen. Lika flummig. Hehe.

Idag har även varit första dagen på mitt nya nyttiga liv! Usch vad tråkigt det är eller! Jag hatar sånt här! Men nödvändigt dessvärre. Ska jag vara till min fördel den 1a juni när vi åker till Alanya (!!!!!!!!!!!) så vill det till att jag skärper mig!
Således; bort med potatis, bröd,pasta, ris, fika, godis och dricka! Big nononononononono! Utom på lördagar då! Har infört en "fridag" då jag skiter i allt detta.

Självklart jag ska försöka få in en smula motion och styrketräning i det hela också. Det är nästan ännu tråkigare än att avstå vissa matintag!
Så nu får ni heja på mig här så jag fixar detta!!

Kom på att det antagligen kommer fuskas i helgen nu ändå.... Åker nämligen till Stockholm på lördag (eller fredag?!) för att kolla på finalen i melodifestivalen!! Yey! Tredje året i rad. Ska det bli hattrick i år och ska dom låta Fredrik kamma hem segern igen?? Återstår att se!

Roligast av allt blir iallafall att Petra åker med!! Nice nice nice!!

Näe, nu ska jag fortsätta att bläddra runt här på intranätet!

Take Care!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Fuskigt hoppas ni får super kul på finalen:) miss you<3

veronicagerding.blogg.se