Mätt som ett svin sitter man här framför "gamla" datorn som man måste luta skärmen mot en mixer för att den ska stå upp! Haha! Snart lossnar hela skärmen från resten av skiten!

Har ätit en smaskig kvällsmat bestående av tacos! Yammie! När grabbsen får bestämma mat (man ska laga själv alltså) så blir det typ jämt tacos. Can't think why?? Hehe. Gott var det iallafall. Sen blev det lite chips och en ny god dipp till fotbollsmatchen. Sverige vann med 1-0 mot Wales. Inte sådär superduperbra men vinst är alltid vinst.

Det bästa med den här matchen för min del var att Majstorovic var med! Mer manlig människa får man leta efter! grrrr! När Mellberg tände till på domaren var han inte helt ful heller....!

Jeje. Nu har C&N bänkat sig framför xbox så dom kommer väl hålla på tills Christian har slängt halva vardagsrummet i väggen kan jag tro! Hehe.

Funderar på att krypa ner i sängen istället och fortsätta kolla på Vänner. Jaa, serien går om och om och om och om igen här hemma. Christian börjar tröttna nu. Men jag älskar det! Ska ta och fixa ner ett par nya säsonger bara för dom tre jag har på datorn börjar blir lite slitna så att säga!

Har inte hänt nåt speciellt viktigt idag annars. Var med mamma en sväng på stan förut. Köpte en sagobok och ett par supersöta jeans till lilla gosetävan!<3 Mamma köpte sig en film; "Luftslottet som sprängdes" Ska bli kul att se den igen. När vi såg den på bio fick Jossan sitta och viska till mig vilka alla var och så.... Fattade ingenting! Andra filmen var likadan. Helt tom i huvudet!

Imorrn ska vi ta och tvätta iallafall. Tänk att vi aldrig aldrig lär oss boka tvättid en gång i veckan! Nää, vi samlar på oss tills vi knappt har några kläder kvar innan vi masar oss ner till tvättstugan!

Så fort diskmaskinen är inkopplad och den andra småsakerna i köket är klara så måste vi köpa en tvättmaskin! Helt underbart att få ha det äntligen!!

Nu ska här avslutas, men ska försöka blogga lite oftare nu.... Känns som om blogglusten har tagit en timeout för ett tag här. Förhoppningsvis är den tillbaka nu iallafall!

Take Care!!

0 kommentarer: