Sitter här i köket och myser! Så härligt att det är iordning äntligen! Eller ja, nästan iallafall! Är tre golvrutor kvar, en liten tapetbit, lister och så nån grej till spisfläkten, men annars är det klart! Nu ska bara fönsterbrädan upp så jag kan flytta ljusstaken från sovrummet in hit! Och så ska såklart stjärnan upp i sovrummet! Omflyttning förnöjer!

Blir jobb imorrn också! Jag får ju hoppa in för dig Jennifer när du befinner dig i hufvudstaden! Hehe. En bra tur mellan 07.00 - 13.30. Den gillar jag! Då har man ändå kvar en del på dagen! Kanske ska ge sig ut och kolla på gardiner till köket och vardagsrummet då. Har iofs redan hittat de gardiner jag vill ha i vardagsrummet... men de går i rosa och passar inte riktigt in med våran klarröda tv-bänk. Bort bort med den!

Vad härligt det är med snöööö!! Mer mer mer vill jag ha! Kanske får bli en liten kvällspromenix ikväll! Om jag får med mig nån ut. Christian är ju inte den som går ut i onödan! Hehe. Särskilt inte när man har en ny dator att gosa med! Hihi.

Nää, dags att se till så killen inte river köket här nu!

Take Care!

1 kommentarer:

jennifer sa...

Hahhaa underbart! Ja jag lyckas ju aldrig ta mig hem så jag kan besöka kära östhaga! Hälsa alla där borta! saknar dom allt!