Usch usch vad tråkiga saker som man måste göra ibland alltså... Att fixa ett nytt id-kort är en av dom tråkiga sakerna. Och dyrt!! Att det ska kosta lika mycket som ett pass! Nästan så man är sugen på att använda sig av passet och skippa ett leg faktiskt... Men det ser inte helt 2010 ut iofs. Äh, imorrn bär det av till polisstationen och så får det bli ett nytt leg.
Hoppas att bilden och underskriften blir bättre den här gången iallafall. Hehe. Alltid nåt!

Andra tråkiga saker som ska göras är att handla... ordentligt!! Vi är fantastiskt dåliga på det i den här familjen. Men det är väldigt skönt när det väl är gjor. Kanske kan låna mammas Ica-kort så kan vi åtminstone scanna oss igenom det tråkiga. Det underlättar en smula!

Dags för oss att skaffa ett eget sånt kort kanske... Men det är väldigt mycket vuxenpoäng på det. Mer än en Volvo! Haha!

Tvätt är det tredje tråkiga. Vi har bott i egen lägenhet i snart fyra år nu men ändå så har vi inte lärt oss att boka tvättid en gång i veckan. Det bara fylls på och fylls på tills vi får tänka på en refräng och gå ner och tvätta allt; vilket tar en dag ungefär!

Så fort köket är helt klart så är det en tvättmaskin som ska införskaffas! Så är det bara!

Skulle kolla på The passion of the Christ imorse tänkte jag.... Men var det nån svensk text på den?? Ehm, nääää! Suck!

Fick ett förslag att kolla utan text, hur svårt är det liksom? Ganska, när filmen är på hebreiska! Fick ytterligare ett förslag; men du kan väl filmen utantill ändå?? Jag vet handlingen (daaa??) men trots att ha sett den ett par gånger så vet jag inte vad dom säger.
Får fixa en ny version helt enkelt!

Take Care!

0 kommentarer: