Haha haha haha haha! Skadeglädje är ju en sann glädje sägs det. Och jag är icke sen att hålla med där. Men den här gången är det inte skadeglädje egentligen. Det lutar mer åt suckar och skakningar på huvudet. Du är underhållande och så fruktansvärt ogillad av alla. Det tycker jag är roligt.

Men nu ska jag inte vara elak längre! (Eller, det är jag väl aldrig?! Moahaha) Christian ska ta och fixa fram en film här som vi ska se. "Mother of tears" heter den. Nån skräckis. Har letat efter nya skräckfilmer med det kommer ju inga. Hittade "Flickan som lekte med elden" under skräckgenren...What?! Vad gör den där??

Har suttit och kikat på resor också. Christian har motsatt sig Turkiet och Alanya i år igen, men denna gången vägrar han verkligen. Hehe. Så jag har kikat på resor till Grekland. Vill så gärna åka till Aten! Dock vill jag inte bo där, så jag kollar på små fina öar.

Har hittat en ö som verkar superfin; Skopelos. Den borde ni Mamma Mia-fans känna igen, då den spelades in där! Men det finns ju några olika öar att välja mellan...Hehe.

Det trökiga är ju bara att Grekland är så dyrt! Jag vill ju helst åka två veckor, men frågan är om man har råd med det... Christiaaaaaaan! Kan vi inte åka till Alanya istället! Hihi.

Hepp, dags att vara social mot älsklingen!

Take Care!

3 kommentarer:

Admin sa...

Vem är DU????
Okej, kanske du inte vill säga här, men du kan ju alltid skicka en kommentar till mig (jag behöver ju inte godkänna den), jag blev nyfiken! :)

Jag vill också till värmen! Men förmodligen inte Turkiet, vi har funderat på Bulgarien. Grekland är för dyrt + att Hasan absolut vägrar åka till ett sådant, enligt honom, gudsförgätet land, hehe.

Kram

lisa sa...

Vem vill inte till värmen.. Typ ganska omöjligt för oss just nu. Grekland är ju nåt av det bästa enligt mej, så god mat och härligt!Så det blir säkert jättebra! Men kanske dyrt, har ju inte vart i Turkiet som fam Andersson/cataltepe förespråkar hehe.. Men jag kan förstå Kristian, ombyte kan ju förnöja ibland :0)!
/Lisa "Jossans kompis"

Anonym sa...

vill med till värmen:D du o ditt turkiet fast jag håller med dej gillade turkiet grymt mkt ;) hehe tell me vad är det du har gjort nu? hihi nyfiken:P

pusspuss
veronicagerding.blogg.se