Och så är det ett nytt år! Eller ja, har varit i några dagar, men ändå!

Nyår firades med inflyttningsfest hemma hos oss!! Det var såå roligt! Men ack så stressigt innan. Hade magsår när första gästerna kom. Allt var perfekt! Fick jättefina soffkuddar av mina girlies! Tack!<3

Christian fick en whiskeyflaska av sina vänner....Öhm, den kommer säkert till användning, eller inte! Haha!

Härligt folk var där iallafall! Så roligt att äntligen få träffa underbara Veronica igen!!<3 Var så längesen! Pratade en massa med henne under kvällen. Om både roliga och lite tråkigare grejer. Men det är så bra att prata med denna tjej; vi har samma "problem" som vi förstår varandra i!

Efter lite klagomål från vissa över snittarna och shottande av turkisk peppar så gick vi fram till torget och kollade på fyverkerierna! Mysigt! Gillade att dom spelade "Halo" samtidigt... Passade fint! Två tummen upp för det! Traditionell underbar tolvslaget-kyss och sen sa vi hejdå till Veronica och Anders som skulle med bussen. Träffade på mamma och pappa och sa gott nytt år! Kramade även om Stina och Jonas!

På nyårsdagen var det jobb som gällde! Har varit så hela helgen! Gött med storhelgslön dock! Har varit ledig idag och är ledig imorrn också... sen är det jobb onsdag, torsdag och lördag!

Hepp, ska ägna mig åt älsklingen här bredvid litegrann!

Och just det; Gött Rackeby att ni gick vidare i LOFA!! Och Fuck off jävla Lidan! Ni är världens pinsammaste och töntigaste lag! Lägg ner!

Take Care!

0 kommentarer: